Boek: de reis naar mijn ware pAard

hoogenberg_cover
21 oktober 2000 kwam O’Neill in mijn leven, exact een jaar na mijn grote vriend Oamaru. Op het moment dat O’Neill in mijn leven kwam had ik nooit durven dromen dat hij zo’n invloed zou hebben op mijn leven. Hij heeft mijn hele leven op z’n kop gezet, en hoe! Door een voorval in zijn leven heb ik hem belooft dat ik een boek over hem zou schrijven, en dat is De reis naar mijn ware pAard geworden.

Samenvatting

O’Neill, de grote bruine vriend van Miranda, had één procent kans om te overleven na een ongelukkig voorval in zijn leven. De liefde en de band tussen de twee heeft ervoor gezorgd dat de reis naar herstel onvergetelijk is geworden. O’Neills innerlijke kracht en doorzettingsvermogen, gecombineerd met de keuze en de wil van Miranda om naar hem te luisteren, hebben ervoor gezorgd dat het een bijzondere ervaring en een enorm leerproces is geworden. Niets is onmogelijk! Wie of wat het wezen paard nu eigenlijk is, krijgt hierdoor een nieuwe betekenis.

Het boek is te bestellen bij:
http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4106
of via: info@hopeforhorses.nl

Enkele reviews:
30-8-2013 9:54 | Door: Emmanuelle | Waardering:  
Dit is een krachtig verhaal van liefde en toewijding. Terwijl de verwijzingen naar de innerlijke Leiding en keuze zijn in een specifieke context, de principes zijn van algemene toepassing. Het is een geïnSpireerde en inspirerende boek over het leren om de echte wet van oorzaak en gevolg te gebruiken, en is een aanrader voor mensen met het doel van ontwaken om je ware Zelf.
31-8-2013 24:46 | Door: Matteüs | Waardering:  
We moeten wonderen verwachten wanneer de principes van Een Cursus in Wonderen worden toegepast, en dit verhaal is een duidelijke demonstratie. Het is een verhaal van iemand die vastbesloten is om uiterlijke omstandigheden te begrijpen als een spiegel van haar eigen innerlijke staat. In dit geval, het paard O’Neill speelt een sterke rol als een spiegel. De auteur deelt haar ervaring zo intiem en openlijk dat het boek voelt alsof het door een goede vriend werd geschreven.
20-9-2013 24:19 | Door: Levi | Waardering:  
Dit boek is een belangrijke verkenning van projectie en waarneming — niet zozeer op een theoretisch niveau, maar erg veel op een praktische en toegepaste niveau. Leren om binnen onszelf te zoeken voor de verklaring van wat we zien en ervaren buiten onszelf is een reusachtig stap voorwaarts voor iedereen, en deze auteur deelt haar stapsgewijze groei in dat begrip — met een paard als hoofd leraar! Het is een eer om dit pientere boek te lezen.
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *