Wat bieden wij aan

Horse Minding Instructie: Rijles volgens de principes van HOPE for Horses met aandacht voor bijvoorbeeld bewustzijn, communicatie, invoelen, het leren herkennen van vroege signalen en de oplossing daarvoor.

Horse Minding Clinics: Een clinic met minimaal 2 en maximaal 4 ruiters. Hierbij wordt er vooral gekeken naar wat je als ruiter kunt doen om de ‘communicatie’ met je paard te verbeteren tijdens het rijden. Hoe kom je tot een beter resultaat met meer zelfbewustzijn. Bij de clinic kijken we naar elkaar om te leren van elkaar.

Horse Minding dagen: Deze dag heeft als doel meer bewustwording te creëren bij jezelf. Paarden zijn erg duidelijke en goede communiceerders. Hierdoor is het ideaal om het paard te ‘gebruiken’ als een groot klankbord. Ook voor bedrijfsleiders of mensen uit het bedrijfsleven is het een prachtige ervaring om te mogen leren van het paard! De groepen zijn klein, waardoor er veel tijd is om aandacht te schenken aan punten die naar boven komen. Wanneer er behoefte is aan een privé Horse Minding dag (één op één) is dat ook een mogelijkheid.

Retreats: In de zomerperiode organiseren we retreats voor volwassenen. Met een gevarieerd programma meer inzicht in je paard, maar ook in jezelf.

Horse Minding en Gezondheid: Ziekte is niet iets wat je ‘overkomt’; het is een reactie van je lichaam op een disbalans in je gedachtewereld! Heb je hulp nodig bij deze inzichten, dan kunnen wij hulp bieden.

Begeleiding bij ziekte en/ of herstel: Als Journey Practitioner kan ik samen met jou op zoek gaan naar de emotionele oorzaak van de ziekte. Ook werkt dit ongelooflijk goed bij dieren! Paarden staan zeer open voor het loslaten via processen!

Hulp bij problemen: Loop je steeds weer tegen problemen aan met je paard en heb je begeleiding of hulp nodig? Dan kun je bij HOPE for Horses terecht en gaan we op zoek naar een oplossing.

EQU-ALL halsters: net even anders dan ‘normale’ halsters en met vele voordelen.

Hoefsmederij: Geert is een rustige en bekwame hoefsmid. Hij is zeer goed in de omgang met paarden die moeite hebben bij de hoefsmid.

Financiële onafhankelijkheid: Het is er echt: een mogelijkheid om financieel onafhankelijk te worden van je werk of de overheid. Wil je weten hoe? Dan leg ik je dat heel graag uit. Je kunt contact opnemen door te mailen of een belletje!

Heb je interesse in ons aanbod, stuur dan een e-mail naar info@hopeforhorses.nl of bel 06-57396446. Clinics en lessen zijn op afspraak en naar wens.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *