Hulp bij problemen

Het is mijn passie om met paarden te werken die een ‘probleem’ hebben, of dit nu op emotioneel of fysiek vlak is. Er is voor mij niets mooier dan met een paard te werken die al langere tijd niet lekker in zijn vel zit en het dan op te zien knappen. Maar om een paard weer lekker in zijn lijf te krijgen zijn er ook condities waaraan wij tegemoet zullen moeten komen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Heb je hulp of begeleiding nodig dan kun je bij HOPE for Horses terecht (of op locatie) om te kijken naar een oplossing voor jou en je paard. Er is ook de mogelijkheid om je paard tijdelijk bij HOPE for Horses te stallen voor training en begeleiding bij problemen die je bent tegengekomen.

In dit hele proces wordt niet voorbij gegaan aan de spiegelfunctie die het paard heeft en dat het paard een katalysator is voor zijn omgeving.

Voorbeeld: Trustful 
Op de foto hiernaast zien je Trustful met een  slechte rug. Ondanks zijn slechte rug werd er veel van hem gevraagd. Hij was SAMSUNG DIGITAL CAMERAniet in staat om aan de gevraagde arbeid te voldoen. Het gevolg hiervan op emotioneel vlak was dat Trustful zeer onzeker geworden was, het gevolg op fysiek vlak zie je op de foto hiernaast. Zijn rugspieren zijn zo goed als weg. Gelukkig was de toenmalige eigenaar er redelijk op tijd bij, waardoor het niet lang duurde totdat Trustful weer lekker in zijn vel zat.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *